lördag 30 maj 2009

Wasa s-förening har loppmarknad inför EU-valet 7 juni











Det är lördag solen gassar alla är lättklädda och ute för att handla godis till Pingstaftons festligheter. Då har Wasa socialdemokratiska förening loppmarknad vid SEB banken på Tulegatan på Väster. Vi saluför allt från intressanta böcker till blommiga panelgardiner.
Kommersen är god vi har inga fasta priser så det går att pruta. En stilig vas går för 30 kronor säkert för billigt men köparen är nöjd och tar valbroschyren om parlamentsvalet till EU i handen och lovar att läsa den och kryssa någon duktig sosse som finns på listan. Vi tycket att det är viktigt att man utnyttjar sin demokratiska rättighet och också i parlamentsvalet till EU.
Vi säger att det är viktigaste är att man gå och röstar. Naturligtvis hoppas vi att den rösten faller på en socialdemokrat. Lite senare får vi besök av en (S) kandidater han är från Örebro Lars-Erik Soting metallare och politiskt aktiv i Örebro kommun. Honom vill vi skicka till Bryssel!
Tillståndet att ha loppmarknad kostar 600 kronor men vi fick en trevlig vinst som vi kan använda för att dela ut rosor till invånarna på Vasa på Väster också i framtid.